Noise Linguistix featuring Steve Hamilton

Vineri, 14 octombrie 2022, ora 19:00

Centrul Multicultural al Universității Transilvania - Bd. Eroilor nr. 29, Rectorat

Chamber Jazz la Universitatea Transilvania prezintă

 

Noise Linguistix featuring Steve Hamilton

Mihail Ivanov | bas

Alexander Logozarov | chitară

John Hamilton | pian

 

Noise Linguistix a luat naștere la inițiativa basistului de origine bulgară Mihail Ivanov. Activ pe scena europeană de jazz încă din 2007, Mihail Ivanov a cântat în diverse formule precum  Bodurov Trio, Blazin’ Quartet și alături de artiști precum Rambo Amadeus, Malik Mezzadri (Magic Malik) Itamar Borochov, Liz Wright, Theodosii Spasov, Martin Lubenov.

Celor doi artiști și prieteni care constituie nucleul dur al Noise Linguistix,  Mihail Ivanov ( bas) și Alexander Logozarov (chitară), li se alătură periodic muzicieni foarte talentați. Pentru concertul care va avea loc la Centrul Multicultural al Universității Transilvania, cei doi îl vor avea alături pe cunoscutul pianist și compozitor Steve Hamilton. Cu o carieră care se întinde pe parcursul a 25 de ani, Hamilton a colaborat cu muzicieni precum Billy Cobham, Bill Bruford, Freddie Hubbard, Van Morrison și mulți alții.

Sound-ul și atmosfera specifice muzicii camerale alternează cu improvizații ritmice, cu melodii mai mult sau mai puțin neașteptate și combinații de timbruri diferite. Totodată, o dimensiune nouă este adăugată de fiecare dată când un invitat aduce propriul stil și propria sensibilitate în actul interpretării.

Intrarea este liberă.

Pentru rezervări, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pe adresa cultural@unitbv.ro

 

Scheduled Chamber Jazz Concerte