Atât de departe, atât de aproape. Discuție și proiecție de film documentar

11 aprilie 2017, ora 18:00

Asociația Profesională a Medicilor de Familie Brașov 2008, în colaborare cu Artburg și cu Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov vă invită marți, 11 aprilie 2017, de la ora 18:00, la proiecția filmului documentar „Atât de departe, atât de aproape" (Jaro Vojtek, 2014), urmată de o discuție despre importanța conștientizării autismului. Au răspuns invitației noastre medici de psihiatrie pediatrică din Brasov, atât de la Spitalul de Copii, cât și din ambulator, psihologi și psihoterapeuți specializați în terapia specifică autismului, părinți organizați în asociații în sprijinul copiilor lor și al comunității (Asociația Copiii de Cristal, http://www.copiiidecristal.ro/, Asociația Raza de Speranță - http://razadesperantabrasov.ro/, Asociația Zâmbetul Otiliei - http://zambetulotiliei.ro/).

Vă așteptăm cu întrebări și expuneri de probleme pe care le întâmpinați în managementul cazurilor dvs. cu tulburări din spectrul autist.
Prin această întâlnire, ne-am propus să aducem în aceeași sală profesioniști din domenii cât mai variate care intervin în procesul de diagnostic și terapie ale pacienților noștri cu TSA, să ne cunoaștem și să ne împărtășim experiențele, să vedem care este rolul medicilor de familie în această echipă multidisciplinară, să creionăm împreună pașii pe care trebuie să-i facă un părinte care se confruntă cu suspiciunea de a avea un copil afectat de o tulburare din spectrul autist.

Scheduled Conferințe