Clubul ilustratorilor din Brașov

Perioada

2 - 17 iulie 2019

Clubul ilustratorilor din Brașov este o comunitate mică de artiști care participă împreună la evenimente de artă. Clubul a fost înființat de către Xenia Pamfil și Agata Secelean la începutul anului 2018, iar de atunci membrii se întâlnesc în mod regulat pentru discuții sau pentru a desena împreună.
În 2018 au organizat două expoziții de grup, una la Festivalul Internațional C’Art Fest din Cristian și una la ART onezero, în cadrul Nopții albe a galeriilor Brașov.
Prin expoziția de la Centrul Multicultural al Universității Transilvania, brașovenii vor avea ocazia sa vadă o parte mai consistentă a ilustrațiilor lor, în care vor putea descoperi povești cu zâne, vrăjitoare, animale fantastice și multe altele. Fiecare dintre ilustratori și-a ales o temă pentru seria de lucrări pe care o va prezenta, o parte dintre ele fiind realizate pe pânză sau pe hârtie, iar altele, digital.

Vor expune: Anda Ansheen, Corina Drăgan, Agata Secelean, Alexandra Gold, Xenia Pamfil, Alexandra Zgondea, Bianca Spătariu și Homeboy.

Vă așteptăm cu drag la vernisaj pe data de 2 iulie, de la ora 18:00, sau până pe 17 iulie.

Scheduled Expoziții