Dark Matters | Robert Obert, Maria Bălan & Andreas Lutz

Perioada

29 august - 1 septembrie

Cu o parte de ilustrații realizate de Maria Bălan și Robert OBERT și instalația lui Andreas Lutz în sala mare, ne propunem să creem un traseu încet și nesigur, ca parcursul unui lift vechi din fier forjat.
~~~
Reușind să dea un nou înțeles spațiilor unde lucrează prin creațiile sale, Maria Bălan lasă mereu în urmă o puternică amprentă stilistică datorită mix-ului de tehnici pe care le folosește, având “acel ceva” care să o evidențieze. Maria activează în zona de street art prin mici intervenții realizate în diverse tehnici ale gravurii, dezvăluind o nouă față a spațiului public în care creativitatea preia controlul.
~~~
Robert Obert e autor de bandă desenată, illustrator și profet urban, lasă zidurile și hârtia în egală măsură să îi pronunțe viziunile suprarealist-dezmeticitoare, socio-critice, post-reale, subtil mizantropologice.
~~~
Andreas Lutz explorează limita dintre organic și automat, biologie și mașinărie. Instalațiile sale audio-vizuale analizează și exploatează diferențele dintre percepție și realitate, propunând o semiotică proprie.
~~~

Așteaptă-te la alb, negru și cam atât.

Eveniment din cadrul Amural V

from to
Scheduled Expoziții